За Нас

Ди Ай Ес ЕООД е един от лидерите във вноса и търговията на индустриални и хидравлични маркучи, накрайници, пневматични шлаухи и фитинги, скоби, присъединителна арматура и машини за асемблиране.

Водени от максимата – Високо качество на добра цена – ние работим с утвърдени и доказани във времето европейски производители, като:

Предлаганите от фирмата хидравлични, индустриални и пневматични маркучи и накрайници, намират приложение в почти вскички сфери на индустрията. Големите складови наличности и богатото портфолио от продукти прави Ди Ай Ес ЕООД изключително ценен партньор на промишлеността, земеделието и другите бизнес отрасли. Основната ни производствено-складова база в гр. Варна, разполага с капацитет от 456 палет места и 46 стелажа за непалетизирани стоки, което ни позволява да поддържаме богат асортимент и постоянни складови наличности.

Технологичният ни парк се състои от най-новото поколение преси и оборудване за асемблиране и тестване на маркучи, гаранция за качество, бързина и висока ефективност на предлаганите изделия и продукти. Фирмата притежава дългосрочна и утвърдена практика в асемблирането на маркучи както по мостри, така и в изпълнението на задания по индивидуални проекти и серийни производства. През 2019 г. изключително успешно въведохме система за маркиране и проследяване на хидравлични маркучи, осигуряваща пълна информация за произведеното изделие, съхранявана в базата данни на фирмата.

Компанията е сертифицирана по ISO 9001:2015 и поддържа високо качество и експедитивност на доставените стоки и услуги. В обхвата попада и извършването на хидравлични изпитания, посредством единственият в България стенд за изпитване на хидравлични маркучи до 1300 bar, с автоматично генериране на тест протоколи и сертификати от изпитанията.

Благодарение на усъвършенстваната през годините система, фирмата успява успешно да обучава голям брой специалисти и предприемачи, които в последствие да стартират нов бизнес или добавят дейността асемблиране на хидравлични и индустриални маркучи към вече съществуващия си бизнес модел. Пълна информация за дистрибуторските програми можете да прочетете тук или да се свържете с нас по телефона – 0890901205.

За улеснение на своите клиенти Ди Ай Ес ЕООД разполага с два електорнни магазина www.dismarket.eu и www.markuchite.com, две ателиета за хидравлични и индустриални маркучи - в гр. Варна и гр. Велико Търново – ДИС Маркет ВТ, както и мрежа от дистрибутори в почти всички големи градове в страната. Фирмата дистрибутира стоките си както в България, така и в страните в Европейския Съюз и извън него, като продълждава да се развива и да търси нови хоризонти за реализация.

Нашият висококвалифициран и обучен екип е на разположение да съдейства при изборът на стандартни и специализирани маркучи и да предложи най-удачният вариант за Вашето приложение. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона, e-mail или да ни посетите на място!