Маркучи за охлаждаща течност

Маркучите за транспорт на гореща вода и антифриз, наречени още радиаторни маркучи, са жизненоважни компоненти на системата за охлаждане на двигателя на всеки автомобил, камион или др.превозно средство. Прикрепени към двигателя и радиатора на автомобила, те охлаждат двигателя, като пренасят охлаждаща течност през него и абсорбират излишната топлина.

След това охлаждащата течност завършва цикъла и се връща към самия радиатор, за да освободи тази топлина през охлаждащите ребра, преди да продължи цикъла отново. Този прост цикъл е основният процес, който предотвратява превозното средство от прегряване.

Ако маркучите за антифриз се повредят, те със сигурност ще пропуснат охлаждащата течност по целия ви двигател, както и ще причинят прегряване на двигателя. Това е едновременно опасно и много скъпо за ремонт, така че е много важно да изберете висококачествен маркуч за вашият автомобил.

Радиаторният маркуч за антифриз и гореща вода Semperit - FKD-R 120°C е подходящ за транспортиране на гореща вода, антифриз и др. охладителни течности в двигатели на автомобили, автобуси, камиони и др. превозни средства. Изработен е от специална EPDM черна гума, устойчива на висока температура, озон, атмосферни влияния, стареене, въздух и антифриз. Маркучът за охлаждане е подсилен с оплетка от високоякостни синтетични влакна и работи при налягания от 6 bar  до 15 bar (налягане на разрушаване). Маркучът за антифриз на Semperit e подходящ за използване в много широк температурен диапазон: от -40°C/+120°C.

Маркучът Semperit - FKD-R 120°C е произведен в Европа от Австрийският гигант в производството на маркучи Semperit AG Holding – бранд, доказал се в годините с постоянно качество, дълъг и безпроблемен експлоатационен живот на произведените маркучи.

Европа от Австрийският гигант в производството на маркучи Semperit AG Holding – бранд, доказал се в годините с постоянно качество, дълъг и безпроблемен експлоатационен живот на произведените маркучи.

Маркучът за антифриз CALORWATER 120°C L/L се използва за пренасяне на гореща вода и охлаждащи течности със средна агресивност, прилагани в охладителните системи на двигателя и различни отоплителни системи; отличен и за ежедневно миене.

Изработен е от черна, гладка EPDM каучукова смес. Маркучът за антифриз е подсилен с оплетка от високоякостни синтетични влакна и работи при налягания от 10 bar до 30 bar (налягане на разрушаване). Покритието му е изработено от черна, гладка EPDM каучукова смес устойчивa на озон, износване и метеорологични влияния.

Маркучът CALORWATER 120°C L/L e подходящ за използване в много широк температурен диапазон: от -40°C/+120°C. Предлага се в размери от DN8 до DN 25 mm.

Водните съединения CALORAD 120ºC се използват за пренасяне на гореща вода и охлаждащи течности със средна агресивност, прилагани в охладителните системи на двигателя и различни отоплителни системи. Водно съединение за камиони, трактори и други превозни средства.

Изработен е от черна, гладка EPDM каучукова смес. Маркучът за антифриз е подсилен с оплетка от високоякостни синтетични влакна и работи при налягания от 3 bar до 9 bar (налягане на разрушаване). Покритието му е изработено от черна, гладка EPDM каучукова смес устойчивa на озон, износване и метеорологични влияния.

Маркучът за антифриз CALORAD 120ºC e подходящ за използване в много широк температурен диапазон: от -40°C/+120°C. Предлага се в размери от DN28 до DN 127 mm.

За Вас и Вашите нужди, ние поддържаме налични на склад широка гама размери и разновидности маркучи за антифриз и други охлаждащи течности.

За поръчки и консултации, моля свържете се с наш представител на 0890901205.